EU SKLADI

www.eu-skladi.si

Z udeležbo na mednarodnem sejmu SteelFab 2022 v Združenih arabskih emiratih, ki so nam ga omogočili SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj RS ter EU, smo razširili poslovanje na obstoječih trgih, okrepili izvozno usmerjenost podjetja, dvignili konkurenčnost ter prepoznavnost in pridobili nova znanja ter ideje za nadaljnji razvoj izdelkov.

 

plakat_afrika2

Z udeležbo na mednarodnem sejmu 22nd Indusmach v Tanzaniji, ki so nam ga omogočili SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj RS ter EU, smo razširili poslovanje na obstoječih trgih, okrepili izvozno usmerjenost podjetja, dvignili konkurenčnost ter prepoznavnost in pridobili nova znanja ter ideje za nadaljnji razvoj izdelkov.

 

Z udeležbo na mednarodnem sejmu MSV 2021 – International Engineering Fair na Češkem, ki so nam ga omogočili SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj RS ter EU, smo razširili poslovanje na obstoječih trgih, okrepili izvozno usmerjenost podjetja, dvignili konkurenčnost ter prepoznavnost in pridobili nova znanja ter ideje za nadaljnji razvoj izdelkov.

 

mgrtlaser2

Nova pridobitev v podjetju leta 2021 je stroj za lasersko kaljenje. Naložbo v stroj sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

Z udeležbo na mednarodnem sejmu SamuMetal 2020 v Italiji, ki so nam ga omogočili SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj RS ter EU, smo razširili poslovanje na obstoječih trgih, okrepili izvozno usmerjenost podjetja, dvignili konkurenčnost ter prepoznavnost in pridobili nova znanja ter ideje za nadaljnji razvoj izdelkov.