PREDSTAVITEV PODJETJA

Kovinostrugarstvo Korez je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1992, specializirano za mehansko obdelavo kovin. V tesnem sodelovanju s stranko nudimo celovite rešitve in storitve visoke kakovosti, kot so razrez, struženje, vrtanje, rezkanje za izdelavo posameznih komponent ali končnih izdelkov na klasičnih in CNC strojih.

V več kot 20 letih smo si pridobili izkušnje z obdelavo težko obdelovalnih jekel, nerjavečega materiala, barvnih kovin in plastike. Nudimo izdelavo po vnaprej pripravljenih projektih ali po naročilu z lastnim znanjem in izkušnjami. Naše podjetje se pri poslovanju prilagaja potrebam naročnikov, pomaga pri iskanju optimalnih rešitev in pri tem želi ohraniti dolgoročne partnerske odnose.

Že od samega začetka se trudimo izboljšati proizvodni proces, ter v proizvodnjo vpeljati sodobne tehnologije, ki pripomorejo k večji konkurenčnosti in končni kvaliteti izdelkov.

Naše delo temelji na sodobni tehnologiji, strokovnem znanju zaposlenih ter jasnih ciljih in viziji našega podjetja. Stremimo k novim izzivom in sodobnemu pristopu izvajanja visoko kakovostnih proizvodov. Veliko truda vložimo v iskanje novejših, kvalitetnejših in obstojnejših materialov ter proizvodnih procesov. Ob vednosti okoljske problematike, pa hkrati dajemo velik poudarek okolju prijaznejšim materialom ter proizvodnji.

iso_9001-2008-en_550PDF Dokument: 20_0854-1_en

iso_14000_en_550PDF Dokument: 20_0855-1_en

Kovinostrugarstvo Korez Karol s.p

Kovinostrugarstvo Korez Karol s.p

Mehanska obdelava kovin

Mehanska obdelava kovin

Izdelava navoja

Izdelava navoja

Strojna obdelava kovin

Strojna obdelava kovin