PREDSTAVITEV PODJETJA

Kovinostrugarstvo Korez je podjetje, specializirano za mehansko obdelavo kovin. V tesnem sodelovanju s stranko že od leta 1992 nudimo celovite rešitve in storitve visoke kakovosti, kot so struženje, rezkanje in termična obdelava na CNC strojih.

Profesionalnost in usmerjenost h kakovosti potrjujeta tudi certifikata ISO 9001:2015 in ISO 14001:2015.

Imamo skoraj 30-letne bogate izkušnje z obdelavo težko obdelovalnih jekel, nerjavečega materiala, barvnih kovin in plastike. Podjetje se pri poslovanju prilagaja potrebam naročnikov, pomaga pri iskanju optimalnih rešitev, pri tem pa želi ohraniti dolgoročne partnerske odnose. Po vnaprej pripravljenih projektih ali naročilu izdelamo posamezne izdelke ali velikoserijsko proizvodnjo.

Že od samega začetka se trudimo izboljšati proizvodni proces, ter v proizvodnjo vpeljati sodobne tehnologije, ki pripomorejo k večji konkurenčnosti in končni kvaliteti izdelkov.

Naše delo temelji na sodobni tehnologiji, strokovnem znanju, jasnih ciljih in viziji našega podjetja. Stremimo k novim izzivom in sodobnemu pristopu izvajanja visoko kakovostnih proizvodov. Veliko truda vložimo v iskanje novejših, kvalitetnejših in obstojnejših materialov ter proizvodnih procesov, ki pripomorejo h končni kvaliteti izdekov. Ob zavedanju okoljske problematike hkrati dajemo velik poudarek okolju prijaznejšim materialom in proizvodnji.

iso_9001-2008-en_550PDF Dokument: 20_0854-1_en

iso_14000_en_550PDF Dokument: 20_0855-1_en

Kovinostrugarstvo Korez, d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov za Certifikat vodenja kakovosti ISO 9001:2015 in Sistem vodenja okolja ISO14001:2015  na podlagi razpisa Vavčer za pridobitev certifikatov.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več informacij najdete na spletni strani: https://www.eu-skladi.si/

 

Kovinostrugarstvo Korez Karol s.p

Kovinostrugarstvo Korez Karol s.p

Mehanska obdelava kovin

Mehanska obdelava kovin

Izdelava navoja

Izdelava navoja

Strojna obdelava kovin

Strojna obdelava kovin